Services

Services hos AJ Holiday

Vi sørger altid for, at de væsentlige ting er i lejligheden, inden gæsterne ankommer, dette inkluderer toiletpapir, sæbe og flaskevand. Hvis du ønsker at yderligere dagligvarer er klar inden din ankomst, kan vi arrangere det for dig.

Buy Before Check-in

Standard grocery package
Frugtkurv, appelsinjuice, æg, en six-pack af øl, chips og snacks.

Hvis du har nogle specielle ønsker, kan vi arrangere det.

Nogle anbefalinger:

Is, vin/champagne/spiritus, læskedrikke, foretrukket morgenmad, vandmelon, iberisk skinke med ost og kiks, solcreme.

Mens du bor i urbaniseringen af Santa Barbara Heights, har du mulighed for at ringe og reservere en massage eller en privat kok, der enten giver dig måltider fra restauranten eller tilbereder dem i din lejlighed.

Guided Jetski tur
Vi hos AJ Holiday tilbyder også guidede jetski-ture med mulighed for vandski, wakeboard og ridning på en oppustelig donut. Dette gøres fra en Yamaha FVHO CR i 2020 og kan transportere 3 passagerer (inkl. guiden). Passagererne har mulighed for at kontrollere jetski, men i henhold til spanske love skal en passager have en PNB-licens. Da dette stort set er en racerbil på vandet, er nogle begrænsninger nødvendige for at opretholde et sikkerhedsniveau. Dette kommer også med en chance for at få øje på delfiner i løbet af sommeren og efteråret.

Jetski

Champagne

Privat Chef

Services ved Santa Barbara Heights

Ud over den private plunge pool på terrassen er der mange andre faciliteter inkluderet i prisen og er tilgængelige til gratis brug.

Dette inkluderer Santa Barbara Heights-oasen med store svømmebassiner med sol senge, i og omkring vandet.

Derudover har Santa Barbara Heights private tennisbane, gymnastiksal, sauna og tyrkisk bad samt et minitog, der kører rundt i urbaniseringen og stopper ved restauranter, barer og på stranden

© 2020 AJ Holiday